Vragen? Neem contact op met uw contactpersoon Bennie | sollicitatie@bebedrijven.nl | 06-12307767

Over B&E

Onze werkplek

B&E Bedrijven is negen jaar geleden opgericht door Bennie en Eduard. Samen begonnen zij als glazenwassers, maar al gauw kwamen hier andere reinigingsklussen bij. Inmiddels houden onze vakmensen zich dagelijks bezig met het reinigen van dakgoten, machines, ramen, bedrijfsterreinen en nog veel meer. Wij kunnen alleen succesvol zijn als we tevreden werknemers hebben. Samen met hen willen we groeien en nemen we alle collega’s mee in ons succes.

Of je nu de kant kiest van gevelonderhoud, renovatie, reiniging, steigerbouw of ongediertebestrijding: iedereen is bij ons even belangrijk. Veiligheid staat bij ons voorop, altijd en overal. Wij doen er alles aan om jou de juiste handvatten te bieden om verder te komen.

Welke richting kies jij?

“Onze medewerkers kunnen altijd bij ons aankloppen, wat er ook is. Er wordt ook veel onderling besproken en opgelost. Communicatie is heel belangrijk, alleen dan kunnen we de wereld aan als bedrijf.”

Bennie, Eigenaar

Werken bij B&E Bedrijven

B&E Bedrijven is altijd op zoek naar professionele aanpakkers met een gevoel voor verantwoordelijkheid. Je bent communicatief sterk, want je bent tenslotte het visitekaartje van B&E naar onze klanten.

Wij zetten jouw competenties op de juiste manier in. Samen kijken we wat het beste bij jou past en koppelen we jou aan een teamgenoot die jouw kwaliteiten versterkt. Per dag krijg je een digitale werkbon waar op staat wat er die dag van jou en je teamgenoot verwacht wordt. Samen pak je dit zo professioneel en veilig mogelijk op. Als je je werk goed uitvoert, krijg je alle vrijheid.

Kom jij werken bij een jong en fris bedrijf in Zeeland?

Verhaal van Tobias

2,5 jaar geleden kwam ik bij B&E Bedrijven werken als glazenwasser. Ik begon letterlijk onderaan de ladder, zonder ervaring. Ik werd gekoppeld aan een ervaren kracht. Met de juiste controles en handvatten kon ik binnen negen maanden zelfstandig werken. Voor een groot gedeelte draait het ook om je gezonde verstand gebruiken en met je handen willen werken.

Na een paar maanden kreeg ik zelf de verantwoordelijkheid over een nieuwe collega. Dat vind ik nog steeds een mooie uitdaging: een ander mijn passie voor reiniging laten zien. Inmiddels heb ik ook andere taken binnen B&E, zoals het bestrijden van ongedierte en het reinigen van objecten als gevels en daken.

Het werk is prachtig, we werken altijd buiten. Weer of geen weer. Daar moet je tegen kunnen. Voor mij is dat geen enkel probleem. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en ik werk in een leuk team waarin we elkaar versterken. Ik heb het naar mijn zin en denk nog lang niet aan stoppen!

Met collega's waar je op kunt bouwen kan het werk alleen maar beter en leuker worden.

Met elkaar bouwen we aan een duurzame en schonere wereld.

Onderling vertrouwen en respect op de werkvloer zorgt voor de juiste werksfeer.